MEISTÄ
Urheiluvaatteissa nainen todella muuttaa. Epäillä? Katso itse tarkistamalla kuntoiluvaatenäytteemme! Myymälämme tarjoaa laajan valikoiman malleja mihin tahansa vuodenaikaan ja aktiviteettivaihtoehtoihin: olipa kyse sitten kadun lenkkeilystä, uima -altaasta tai säännöllisestä treenistä kuntokeskuksessa.
Kaikki urheiluvaatteiden osat on valmistettu korkealaatuisista erikoiskankaista, jotka päästävät ilman läpi ja haihduttavat kosteuden hyvin. Urheiluun tarkoitettu synteettinen kangas on kevyttä ja ohutta, jolloin iho voi hengittää luonnollisesti. Lukuisten pesujen ja aktiivisen kulumisen jälkeen materiaali ei menetä muotoaan ja väriä.
Tukivyö legginsseissä, haalareissa ja shortseissa on toinen tavaramerkki: esteettisen tehtävänsä lisäksi se ylläpitää lihaksen sävyä ja edistää nopeaa laihtumista.
Katalogistamme löydät laajan valikoiman vaatteita, joissa on kirkkaita ja alkuperäisiä tulosteita. Vastakkaiset paneelit, seksuaalisuutta ja naisellisuutta korostavat verkkokappaleet, geometriset abstraktiot, omituiset mallit ja mykistetyt kukkakuviot - kaikki tämä auttaa luomaan ainutlaatuisen urheilullisen ilmeen ja harjoittelemaan aidosti nautinnolla!