Tietosuojakäytäntö

Näytämme sinulle mainoksia tai mainoskumppaneitamme, jotka saattavat käyttää selaushistoriaasi asiaankuuluvilla verkkosivustoilla ja mobiilipalveluissa palvellakseen sinulle kiinnostuksen kohteisiin perustuvia mainoksia. Saatat myös nähdä mainoksia osuvilla verkkosivustoilla ja mobiilipalveluissa sen mukaan, miten katsot niitä. Emme jaa sinusta henkilökohtaisia ​​tietoja yrityksille, jotka mainostavat sivustoillaan ilman sinun suostumustasi.

Jotkut mobiilipalvelumme käyttävät laitteesi sijaintitietoja. Voit säätää mobiililaitteen asetuksia milloin tahansa hallitaksesi, lähettääkö laite näitä sijaintitietoja. Katso lisätietoja näistä asetuksista laitteen käyttöoppaasta.

Pääsy henkilökohtaisiin tietoihin ja päivittää ne? Tarjoamme sinulle erilaisia ​​tapoja käyttää tai päivittää henkilökohtaisia ​​tietojasi, mukaan lukien yhteystiedot ja tilitiedot. Teemme myös kohtuullisia toimenpiteitä varmistaaksemme henkilötietojesi oikeellisuuden ja täydellisyyden. Voit käyttää tai päivittää henkilökohtaisia ​​tietojasi, mukaan lukien yhteystiedot tai tilitiedot, seuraavilla tavoilla:

Jos olet luonut tilin jollekin verkkosivustoistamme, kirjaudu sisään tiliisi. Kun olet tehnyt niin, voit kirjoittaa ja päivittää omat yhteys- ja laskutustietosi sekä määrittämät vastaanottajien yhteystiedot.

Käyttäjällä, joka on toimittanut henkilötietonsa sivustolle, on oikeus muuttaa ja poistaa niitä sekä peruuttaa suostumuksensa niiden käyttöön. Aika, jonka aikana henkilötietojasi säilytetään: 24 kuukautta. Kun tietojesi käyttö loppuu, sivuston hallinto poistaa ne. Pääset henkilötietoihisi ottamalla yhteyttä sivuston hallintoon seuraavassa osoitteessa. Voimme siirtää henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle vain vapaaehtoisella suostumuksellasi, jos ne on siirretty, sitten tietojen muutos muissa organisaatioissa, ei ole sidoksissa meihin, emme voi suorittaa.

Kun vierailet sivustolla, tietokanta tallentaa tietueet IP-osoitteestasi, käyntiaikastasi, selaimen asetuksista, käyttöjärjestelmästä sekä muita teknisiä tietoja, joita tarvitaan sivuston sisällön oikeaan näyttämiseen. Näiden tietojen perusteella on mahdotonta tunnistaa kävijää.

Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi ovat toimittaneet meille henkilökohtaiset tietonsa ilman suostumustasi, ota meihin yhteyttä. Alaikäisten henkilötietojen jättäminen palveluumme ilman vanhempien tai huoltajien suostumusta on kielletty.

Ota meihin yhteyttä jollakin Yhteystiedot-osiossa luetelluista tavoista. Kuvaile lippusi tiedot, joihin haluat päästä, ja pyydetyt muutokset. Annamme sinulle pyytämäsi henkilökohtaiset tiedot, jos ne ovat kohtuudella saatavilla, paitsi jos ne rikkovat muiden yksityisyyttä ja ovat kohtuullisen rajoitettuja lailla ja sisäisillä menettelyillä.

Muussa tapauksessa kuvailemme tyypin tietoja, joita yleensä keräämme. Tarjoamme pääsyn ja teemme pyytämäsi muutokset tai selitämme, mitä toimia voimme tehdä pyynnön suhteen.

Jos tarvitset pääsyn henkilökohtaisiin tietoihin, jotka liittyvät tiettyyn palveluun, jonka palveluntarjoaja tai liikekumppani on toimittanut sinulle, ohjaamme sinut palveluntarjoajan tai liikekumppanin puoleen. Ota meihin yhteyttä Ota yhteyttä -osan kautta.

Jos haluat poistaa tilisi verkkosivustoilta tai mobiilipalveluista, sinun on lähetettävä kirjallinen pyyntö yrityksen lailliseen osoitteeseen tai meille osoitteeseen, jossa on vastaava pyyntö. Tämä toimenpide ei tarkoita asiakkaan suostumuksen peruuttamista hänen henkilötietojensa käsittelystä, mikä tapahtuu nykyisen lainsäädännön mukaan tämän kappaleen 1 kohdassa määrätyllä tavalla.